Intâlnire sindicate – Ministerul Transporturilor

IMG_1642Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc alături de secretarul de stat Dragoș Titea și reprezentanți ai companiilor feroviare s-au întâlnit vineri, 10 februarie 2017, la sediul Ministerului Transporturilor, cu liderii organizațiilor sindicale din domeniu.

Subiectele abordate au vizat: bugetele companiilor din calea ferată, proiectul de Lege privind Statutul personalului feroviar, soluții pentru îmbunătățirea infrastructurii feroviare, situația investițiilor în infrastructură și material rulant precum și aspecte ce țin de încheierea noilor contracte colective de muncă.

”Știu că sunt probleme în calea ferată, dar totodată, sunt sigur că pentru fiecare problemă există cel puțin o soluție de rezolvare. IMG_1651Singuri poate nu o să o găsiți. Dar prin dialog, prin respectul reciproc al opiniilor veți găsi soluții care, odată aplicate, vor dezvolta pe termen lung companiile și vor crește nivelul de trai al salariaților. În mine și colegii mei din minister veți avea întotdeauna un partener pentru promovarea ideilor găsite.” a declarat Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor

Sursa: Biroul de presă al MT