Susținem campania BNS – NU EXPERIMENTELOR SOCIALE PE ROMÂNI!

Federația Națională a Sindicatelor din Transporturi ELCATEL susține campania inițiată de Blocul Național Sindical cu privire la transferul contribuțiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina salariatului.
21731082_1765725050108848_8060166936607035054_nSolicitam sprijinul dvs. în vederea semnării și înaintării către Guvernul României a petiției inițiate de Blocul National Sindical cu privire la intenția Guvernului României de a transfera contribuțiile sociale în sarcina salariatului.
Petiția poate fi semnata pe modelul de tabel de mai jos sau online. Tabelele vor fi transmise în cel mai scurt timp scanate pe adresa de e-mail a federației, în vederea centralizării și depunerii. Se pot strânge semnături și de la alți salariați decât membrii de sindicat, singura cerința fiind vârsta mai mare de 18 ani.
Cei care semnează on-line sau pe tabele transmise de filialele județene ale BNS nu vor mai semna pe alte tabele.
Atașat veți regăsi un model de adresa către parlamentari. Liderii de sindicat sunt rugați sa depuneți aceste adrese la cabinetele parlamentarilor din raza dvs de activitate, indiferent de culoarea lor politica.
Va rugam sa acordați atenție deosebita acestui proiect ale cărui urmări sunt greu de anticipat, posibil cu efecte iremediabile asupra venitului salariaților, indiferent de mediul din care provin:
Va mulțumim anticipat pentru sprijin.
Semnează on-line: