Susținem adoptarea Statutului Personalului Feroviar

Federația Națională a Sindicatelor din Transporturi ELCATEL solicită tuturor organizațiilor membre demararea unei cp2campanii active de susținere a proiectului de lege privind Statutul Personalului Feroviar.

Campania va demara prin depunerea la cabinetele senatorilor și deputaților din colegiile dumneavoastră, atât prin intermediul organizațiilor sindicale, cât și prin interesul membrilor de sindicat care doresc să se implice în această campanie, a unei scrisori de susținere a proiectului de lege privind Statutul Personalului Feroviar. Aceeași adresă a fost transmisă Comisiei de Muncă a Senatului României. În limita posibilităților este recomandat ca scrisoarea de susținere să fie însoțită de o listă de susținători ai proiectului de lege.

Organizațiile afiliate FNST ELCATEL vor informa săptămânal federația asupra acțiunilor intreprinse, precum și asupra numelui parlamentarilor cu care au luat legătura, precum și eventualele reacții pro sau contra.

Materialele atașate pot fi folosite de către orice organizație sau persoană care dorește să se implice, iar textul se poate prelua parțial sau integral, pentru a asigura susținerea proiectului de lege de un număr cât mai mare de parlamentari.